Menu
0252 372 202 Reserveer online!

Bruiloftsfeest en familiefeest Noordwijkerhout

Een onvergetelijk bruiloftsfeest of familiefeest

Je eigen bruiloftsfeest is de mooiste dag van je leven. De locatie is één van de bepalende factoren voor een onvergetelijk feest. Maar ook als je dit jaar de organisatie doet voor het familiefeest, wil je natuurlijk met een fantastische activiteit voor de dag komen. Ben je op zoek naar een locatie in de de omgeving van Noordwijkerhout voor een bruiloftsfeest of een familiefeest? All American Bowling is the place to be! En zeker wanneer je wilt trouwen in een Amerikaans thema of dit thema onderdeel moet zijn van de familiedag.

All American bowling maakt het mogelijk om jouw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Wat voor mogelijkheden bieden wij hiervoor?

  • trouwlocatie
  • aangeklede feestlocatie in Amerikaanse sferen
  • magische ambiance, wanneer u kiest voor magic bowlen
  • lunch, diner en cateringmogelijkheden
  • prachtige met led verlichte dansvloer

Maar ook voor een familiefeest zijn wij de locatie bij uitstek. Zo geven wij bowl clinics en bieden wij allerlei plategrill arrangementen. Een plategrill arrangement bestaat altijd uit één uur bowlen met swingende muziek, video’s en fun en is inclusief twee consumpties. Een plategrill arrangement reserveer je al voor het bedrag van €29,50.

bruiloftsfeest, familiefeest, bowlen en steengrillen Noordwijkerhout

Combineer het bruiloftsfeest met het strand

Trouwen bij All American Bowling kan gecombineerd worden met een bezoek aan het strand van Noordwijk. Het strand is zeer dichtbij en daarom ook een prachtige locatie voor huwelijksfoto’s. Bij sommige huwelijken zijn er gasten die welkom zijn bij de ceremonie en vervolgens weer ‘s avonds op het bruiloftsfeest. Het bruidspaar eet dan met de naaste vrienden en familie en het groepje gasten moet zich zelf even zien te vermaken in de tussenliggende tijd. Zij kunnen dan even uitwaaien en genieten op het strand om zich vervolgens weer aan te sluiten bij het avondfeest.

Een actief familiefeest

Organiseer je een familiedag? Activiteiten als powerkiten, beachvolleybal, suppen en frisbeeën aan het strand kunnen gecombineerd worden met een dinerarrangement bij All American Bowling. Na zo’n actieve middag heeft vaak iedereen trek en valt één van onze heerlijke plategrill maaltijden vast en zeker in de smaak.

Maar een strandwandeling kan ook worden opgevolgd door een compleet arrangement, waarbij u bij ons komt bowlen of magic bowlen en steengrillen. Kortom voor een actieve zit u in Noordwijkerhout en omstreken helemaal goed!

Ambachtelijk eten

De mogelijkheden op het gebied van eten zijn heel veelzijdig. Al het vlees en vis wordt bij ons dagelijks vers bezorgd door onze ambachtelijke slager en de visboer. Wat dacht je van een Argentijnse steak, wildzwijn, varkenshaas, een hamburger, kipfilet of procureurlapje? Stuk voor stuk smaakvolle vleessoorten. Maar vissoorten, als gamba`s, tonijn, zalm, zeewolf en kabeljauw behoren ook tot ons menu. Ook tijdens Feestdagen moet je bij All American Bowling zijn. Met feestdagen bieden wij u altijd speciaal samengestelde arrangementen. Het maakt niet uit bij welk arrangement, maar de schalen met vlees of vis worden altijd aangevuld, mochten ze leeg zijn. De vissoorten die wij serveren kunnen per seizoen verschillen.

Een Amerikaanse belevenis

Wat je bij ons ook komt vieren, het is altijd een mooie Amerikaanse belevenis. Zowel het gedeelte waar gebowld wordt als het eetgedeelte, maar ook de bar en de feestzaal straalt één en al Amerika uit. Overal waar je kijkt zie je schitterende beelden van het typische American High Life. Het lijkt net of je in hartje New York staat of op de Brooklyn Bridge. Het interieur heeft een Amerikaanse stijl, maar ook het eten is Amerikaans. Wil je de toekomstige feestlocatie een keer komen bekijken? Dat kan! Bel voor een afspraak naar 02520-372202.

Een trouwdag of familiedag organiseren?

Tegenwoordig kun je trouwen waar je maar wilt. Naast het stadhuis en de kerk, wordt er steeds meer getrouwd op een specifieke locatie. Dat kan ook bij het bowlingcentrum. Je kunt bij ons trouwen, een receptie geven, dineren en aansluitend en een spetterend feest geven. Trouwen tijdens het avondfeest is uiteraard ook mogelijk. Alle gasten zijn dan welkom bij ons in de bowling. Zodra het huwelijk gesloten wordt is iedereen dan ook getuige van deze bijzondere gebeurtenis. En daarna met zijn allen genieten van de taart en vervolgens mogen de voetjes van de vloer op de schitterende dansvloer.

Wil je graag je trouwfeest vieren op een Amerikaanse manier? Of wordt het dit jaar een Amerikaanse familiedag? Wij helpen graag om dit tot een onvergetelijke dag te maken. Samen met u stellen we een prachtig arrangement samen, geheel naar jouw wens en budget. Neem contact met ons op voor het realiseren van deze geweldige dag. Neem contact met ons op via info@allamericanbowling.nl of vul het contactformulier op onze website in.